Rottefund lukker sønderjysk virksomhed

MAD: Fødevarestyrelsen har i dag lukket fødevarevirksomheden Alt Pack, Skånevej 11, 6320 Rødekro og et ulovligt lager i Aabenraa på grund af massive spor af rotter.

Fødevarestyrelsen har fundet massive spor af rotter i lokalerne hos Alt Pack. Foto: CC BY flickr

Fødevarestyrelsen har i dag lukket fødevarevirksomheden Alt Pack, Skånevej 11, 6320 Rødekro og virksomhedens uregistrerede og dermed ulovlige lager på Vestermarksvej 40, 6200 Aabenraa.

Lukningen sker efter at Fødevarestyrelsen har fundet massive spor af rotter i lokalerne og på paller med fødevarer på det uregistrerede lager.

Chokolade og sukkervarer
Alt Pack pakker og leverer blandt andet chokolade og sukkervarer til salg i dansk detailhandel.

Fødevarestyrelsen har påbudt Alt Pack, at trække varer produceret fra 6. marts og til dato tilbage fra deres aftagere. Fødevarestyrelsen er her til aften i gang med at orientere virksomheder, der har modtaget varer pakket hos Alt Pack,

Fødevarestyrelsen er i øjeblikket ved at gennemgå virksomhedens kunderegister og opdaterer Fødevarestyrelsen.dk, når der foreligger nye oplysninger i sagen.

Fakta om rotter

Rotteekskrementer og især rotteurin er overordenligt smitsomt og kan give Weilssyge. Symptomerne er influenzalignende tilstand med feber, hovepine og muskelsmerter, og i værste tilfælde kan lever- og nyrefunktioner svigte.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: