Lars Muhl: Den uhyggelige sandhed om Roundup

SUNDHED – Problemet med glyfosat er, at det åbner til kroppens celler og baner vej for at, de tungmetaller, som de fleste af os også er forgiftede af, kan trænge ind og forårsage alle former for autoimmune sygdomme.

Det regner med gift. Hjælp os med at få giften ud af haver og mad, opfordrer Landsforeningen Praktisk Økologi.

KOMMENTAR
Af Lars Muhl, komponist og forfatter

Til alle borgere og ikke mindst politikerne i kommuner og på Christiansborg:

Igen og igen får vi at vide fra landbruget og dets interesseorganisationer, at det er umuligt at dyrke afgrøder uden brug af Roundup.

Da man i sin tid skulle tage stilling til risikoen ved at bruge sprøjtemidlet, lovede man alle bekymrede sjæle, at Roundup besad en egenskab, som gjorde, at det ikke kunne trænge ned i grundvandet. Dette løfte viste sig at være varm luft.

Roundup er nu ikke alene at finde i vort drikkevand, men i stort set alle konventionelt fremstillede fødevarer. Derfor har man fra landbruget fundet et nyt refræn, der fortæller os, at Roundup overhovedet ikke er farligt, og at det burde rangere under både rødvin, kaffe og salt på risikolisten.

Vi får også igen og igen at vide, at dansk landbrug hører til verdens bedste, og at man holder sig fuldstændig til lovgivningen. Desværre er lovgivningen ikke alene mangelfuld, men direkte livstruende. Og trods løfterne fra landbruget bliver de af befolkningen efterhånden blot opfattet som en joke, der ikke bliver bedre af, at den gentages i det uendelige.

Monsantos egen forskning
Roundup blev i sin tid godkendt i USA af FDA, som er den amerikanske pendant til Sundhedsstyrelsen i Danmark. FDA godkendte sprøjtemidlet, men udelukkende på grundlag af forskning fra firmaet Monsanto, som fremstiller sprøjtemidlet.

Det var i øvrigt en tidligere chef fra Monsanto, som på daværende tidspunkt var direktør for FDA. Og det er denne såkaldte »forskning« som man har brugt i resten af verden som grundlag for at godtage Roundup.

Nu foreligger der imidlertid gennemgribende forskning fra et hav af uafhængige forskere, som ALLE viser sammenhængen mellem den stigende brug af Roundup og autisme, AHDH, alle former for allergier, nedsat fertilitet blandt drenge, demens, Parkinsons, ALS etc.

Den tidligere svineavler, Ib Borup Pedersen fra Hvidsten, foretog i sin tid som svineavler en række forsøg for at finde årsagen til det stigende antal deforme og syge grise i besætningen. Han kom frem til, ligesom den megen forskning på området, at glyfosat, som er aktivstoffet i Roundup, var årsagen.

Trænger ind i kroppens celler
Problemet med glyfosat er, at det trænger ind i kroppens celler og baner vej for at, de tungmetaller, som de fleste af os også er forgiftede af, kan trænge ind og forårsage alle former for autoimmune sygdomme.

Glyfosat trænger ned i grundvandet, det lejrer sig i mulden og slår mikroorganismerne ihjel, det fordamper med al anden fugt, og vi får det lige i hovedet igen, hver gang det regner. Det vil sige, at selv økologer via nedbøren får deres afgrøder »sprøjtet« med Roundup. Og forkningen viser, at Roundup i selv meget små mængder er sygdomsfremkaldende.

Glyfosat i vacciner
Hvad de fleste heller ikke er klar over er, at glyfosat også er at finde i en lang række vacciner. Og man kan med god grund spørge: Hvad laver det der? Problemer er blot, at INGEN stiller spørgsmålet, endsige gør noget ved problemet. Dertil er de økonomiske interesser for store.

Noget, som Sundhedsstyrelsen og dansk forskning desværre ikke beskæftiger sig med, er den uheldige cocktail af glyfosat, tungmetaller og stråling fra Wi-Fi etc.

Al udenlandsk forskning på området taler sit tydelige sprog. Så når vi oplever, at sundhedssystemet i Danmark er ved at bryde sammen, så kunne man gøre en stor forskel ved at forbyde alle former for pesticider, installering af smartmeters og være mere kritisk i forhold til de vacciner, man tillader. Lovgivningen på området er i den grad styret af industriens interesser, og tager INGEN hensyn til befolkningens sundhed.

Se Ib Borups indslag
Jeg kan kun opfordrer alle, der læser dette, til at se svineavler Ib Borup Pedersens indslag på min facebook-side. Så kan man drage sine egne konklusioner. Se videoklip på YouTube.

Jeg mener, at situationen er så katastrofal, at de, som i sin tid godkendte brugen af Roundup, installering af smartmeters samt brugen af glyfosat i vacciner, bør stilles til ansvar for det.

Det er den udbredte lobbyisme i den politiske verden, og det, at man accepterer den, der er skyld i de uoverskuelige problemer vi sundhedsmæssigt står i. Så længe det er industriens økonomiske interesser, der afgør om noget er sundt eller usundt, bliver det kun værre.

Læs andre artikler af Lars Muhl

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: