Når små mennesker spiller hasard

DEBAT – Venstre fik regeringsmagten, og miljøet, sundheden og de fremtidige generationer ser ud til at blive de helt store tabere i noget, der allermest af alt ligner nogle meget små menneskers spil om magt.

Af Lars Muhl, komponist og forfatter

Folkeparti vandt valget, men Venstre fik regeringsmagten – og nu ser det ud til, at det er danskerne, miljøet, sundheden og de fremtidige generationer, der bliver de helt store tabere i noget, der mest af alt ligner nogle meget små menneskers spil om magt.

Venstre vil have et bedre sundhedsvæsen. Det betyder mere og dyrere medicin. Men det er måske ikke så mærkeligt, når 17 af ministrene tilsammen har for noget nær 1 million kroner aktier i Novo Nordisk.

Venstre mener ikke, at Danmarks største bistandsklient, landbruget, har brug for nogen form for ny-tænkning endsige omstrukturering. Nej, det skal have lov til, uhindret, at lave mere af det svineri, som i årevis har været en kæmpe underskudsforretning, samtidig med at det trækker en motorvej af dårligdomme efter sig.
(Se mit indlæg »Kære medborger…« her på OrganicToday.dk).

Forgiftning af tungmetaller
Undersøgelser har vist, at en af hovedårsagerne til for eksempel demens, ALS, AHDH, forringet sædkvalitet samt diverse alvorlige allergier og kræftformer er tungmetalforgiftning.

Dette anerkendes bare ikke af danske læger. De største syndere bag denne forgiftningsform er blandt andet dansk landbrug og dets overforbrug af kobber, som trænger ned i jorden og grundvandet gennem udbredning af gylle (som landmændene nu også med regeringens hjælp, får carte blanche til at udbrede som det passer dem).

Andre tungmetalforgiftere er vacciner og mediciner af forskellig slags.

Det er denne onde cirkel, industrielt landbrug, medicinalindustri, samt en totalt uansvarlig, bagstræberisk og reaktionær regering, der vil bane vejen for, at Novo Nordisks aktiekurser vil stige endnu mere, mens danskernes sundhedstilstand forværres i takt hermed.

Naturlig helbredelse
Prøv engang at tænk, at mange af de helt naturlige, og ofte gratis helbredelsesmetoder, der i årevis har hjulpet hundredetusinde af danskere, ikke mere er lovlige grundet medicinalindustriens lobbyisme, således at patienter, som er afhængige af naturmedicinen, må importere den illegalt andre steder fra. Så længe det er penge, der styre danskernes sundhed, eller mangel på samme, så må vi nok se i øjnene, at den ensidige symptombehandling vil fortsætte i al evighed.

Det er klart, at det kræver modige statsmænd og kvinder med visioner, før der kan ske noget banebrydende med det enorme potentiale Danmark og danskerne er i besiddelse af. Men det ser desværre ikke ud til at der findes sådanne politikere i Danmark. Ellers vil jeg da opfordre dem til at komme på banen snarest, så det nuværende hasardspil med sundhed, miljø, økonomi og fremtid kan bringes til øjeblikkelig afslutning.

Vi har brug for flere jordkloder
Der investeres for meget i grøn teknologi og energi, mener Venstre og Dansk Folkeparti, samtidig med at man på alle fronter taler ned til den danske befolkning, som var vi en flok får, man kan behandle som man vil. Og det er os – du og jeg – der tales ned til, af mennesker, som færre og færre har tillid til.

Og mens vi er i færd med at bruge energi og ressourcer for flere jordkloder, har vi slet ikke været inde på regeringen og dens allieredes menneskefjendske holdning til omverdenen. I dag hørte jeg en ellers inkarneret venstremand udbryde i frustration: »Man har sgu lyst til at emigrere.« Spørgsmålet er bare, hvor hen?

Flygtningestrømme overalt
Flygtningestrømme er på vej overalt, men Venstre og dets støtter glemmer, at disse er det kontante resultat af USA’s og blandt andet Danmarks utidige indblanding i fremmede forhold. Det svarer lidt til, at man først pisser på et folk, og bagefter beklager sig over at det lugter.

Nej, så hellere slette sporene efter sig og nedlægge den Irak-kommission, som kunne have placeret ansvaret for denne humanitære katastrofe på Venstres tidligere statsminister. Sådan går det, når små mennesker spiller hasard.

Nej, lad os ikke stikke halen mellem benene, men redde det, der reddes kan, få rejst Danmark som det foregangsland det kan blive – NU! For tiden er ved at løbe ud.

Lars Muhl er komponist og forfatter og skriver jævnligt for OrganicToday.dk

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: