Unge sadler om til en grøn fremtid

Hundredevis af unge cykler i disse uger Danmark tyndt i kampen for en grøn og bæredygtig fremtid med mad nok til alle og en ansvarlige energi- og klimapolitik.

Unge tramper i pedalerne for en mere grøn og retfærdig verden.

Startskuddet på Tour de future lød 11. april i Skagen. I går ankom cykelkaravanen med høj musik til torvet i Silkeborg, hvor en af deltagernes fødselsdag blev fejret med kagemand og pølser for det økologiske kødfirma, Hanegal.

Torsdag midt på eftermiddagen ankommer cykelkaravanen efter planen til Århus. Man kan støde på karavanen hvor som helst og cykle med, så langt man har lyst til.

Omstilling til grøn fremtid

De unge tramper i pedalerne for at vende udviklingen og gøre fremtiden bæredygtig.

- Sammen kan vi påvirke verdens ledere til at afskaffe sult og fattigdom, omstille til vedvarende energi og sikre, at kloden udvikler sig grønt og bæredygtigt, lyder budskabet på aktivisternes hjemmeside, tourdefuture.

Tour de Future har som mål at mobilisere danskerne på en sjov og bæredygtig måde. Karavanen er arrangeret af Mellemfolkeligt Samvirke i samarbejde med Dansk Cyklist Forbund, Folkehøjskolernes Forening i Danmark, Den Økologiske Produktionsskole, Globale Gymnasier, FOA Ungdom, Efterskoleforeningen og ildsjæle rund om i landet.

Læs mere på: tourdefuture.dk

 

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: