Tank gratis strøm på din elbil i uge 28

ELBILER – Energiselskabet E.ON vil have flere bilister til at skifte til elbil og tilbyder gratis strøm fra 37 hurtigladere langs motorvejene og i de største byer. Tast koden 2816, så kan du tanke strøm uden at betale. Tilbuddet gælder fra 11. til 17. juli.

Tank gratis strøm i sommerferien langs motorvejene og i de største byer.

I en af sommerferiens allerførste uger kan elbilister tanke gratis strøm fra E.ONs 37 hurtigladere, der er placeret langs motorvejsnettet og i København og Aarhus. Det gratis tilbud gælder i uge 28 – fra den 11. – 17. juli. Elbilister skal blot taste koden: 2816, når de står ved hurtigladeren, hvorefter de kan tanke uden beregning.

- Vi vil gerne skabe ekstra opmærksomhed om de mange lademuligheder, der faktisk er i Danmark, og vi har tidligere haft succes med lignende kampagner. Derfor tilbyder vi nu igen danske elbilister gratis strøm på vores mange hurtigladere i hele uge 28, når de skal rundt i sommerlandet og besøge attraktioner, familie eller venner i elbilen, siger Susanne Tolstrup, kommunikationschef i E.ON Danmark.

Under en halv time
Alle hurtigladerne oplader med strøm fra vedvarende energi og kan lade elbiler op til 80 procent på under en halv time. Hver hurtiglader kan lade to elbiler ad gangen. Med E.ONs ‘e-Mobility’ app er det ligeledes muligt at se driftsstatus og tilgængelighed på hver enkelt oplader i netværket.

- Vi har et mål om, at flere danskere skal skifte til elbil, og derfor her vi opsat hurtigladere jævnt fordelt langs det danske motorvejsnet. På den måde sikrer vi, at elbilisterne opnår større mobilitet på tværs af landet, siger Susanne Tolstrup. Hun understreger, at sommertilbuddet kun gælder ved opladning på E.ONs hurtigladere.

Foruden hurtigladere langs motorvejsnettet tilbyder E.ON opladning ved cirka 1.100 ladepunkter rundt om i danske byer og ved attraktioner så som: Zoologisk Have i København, Givskud Zoo, Legoland, Lalandia i Billund, Randers Regnskov, Aalborg Zoo, Faarup Sommerland og Tivoli i København. Der er altså rig mulighed for også at lade sin elbil, mens man er ude at opleve.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: