Stor opbakning redder Økologiens Have

ØKOLOGI – Økologiens Venner, som satte sig i spidsen for en redningsaktion, da en konkurs sidste år tvang Den Økologiske Have i Odder til at lukke, er tæt ved målet og har nu indsamlet 175.000 kroner.

- Vi er tæt på målet og har solgt folkeanparter for 175.000 kroner, siger Steen Rågård.

- Vi er på rette spor og tæt på at have nået vores foreløbige mål om at sælge folkeanparter for 250.000 kroner, siger formanden for støtteforeningen, arkitekt Steen Rågård.

- Dermed er Økologiens Have reddet og kan fortsætte sit vigtige forsøgs- og formidlingsarbejde om bæredygtighed, grøn livsstil og økologisk havebrug, erklærer Steen Rågård, der er fuld af fortrøstning for havens fremtid.

Bred ejerkreds
- Foreløbig har vi ingen større sponsorer, men vi har håb om at få det. Til gengæld oplever vi stor opbakning fra en meget bred kreds, som gerne vil købe en mindre anpart for 500 eller 1.000 kroner. Det giver en god forankring og et solidt udgangspunkt for at åbne haven 6. maj, fortæller han.

Økologiens Have vil med en stor festlig åbning 6. maj markere indledningen til en ny sæson, som samtidig bliver indledningen til et nyt kapitel i havens mere end tyve-årige historie.

Den nye ejerkreds håber at få fødevareminister Mette Gjerskov eller miljøminister Ida Auken til at være med og klippe snoren ved åbningen.

 

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: