Grøn Festival i Økologiens Have

ØKOLOGI – Økologiens Have i Odder inviterer til grøn festival på søndag med debat, musik, underholdning, smagsprøver og rundvisninger.

Miljøposen er en de mange grønne virksomheder og foreninger, der udstiller på Grøn Festival i Økologiens Have.

Økologiens Have i Odder inviterer til Grøn Festival på søndag 28. august.

Dagens program, der begynder om formiddagen og slutter klokken 16, byder på både rundvisning, debat, musik og underholdning.

I debatteltet kan man blandt andet høre Lone Landmand, foreningen Frøsamlerne og lære mere om bæredygtige byggematerialer og miljøvenligt tøj og tekstiler.

Den første rundvisning i Økologiens Have, der er nordens største økologiske besøgshave, begynder klokken 11 ved havens flagstang, og så går det ellers slag i slag med nye rundvisninger hver time frem til klokken 14.

Nye fælleshaver
Er man interesseret i bier, kan man komme på rundvisning og høre mere, når den lokale biavlerforening tager interesserede med fra bipavillionen i frugthaven.

Man kan også høre mere om de nye fælleshaver, om den lokale kogræsserforening og få lækre smagsprøver lavet af havens råvarer.

Det økologiske kødfirma Hanegal, der er en af de ca. 40 grønne udstillere, er hovedsponsor af festivalen, som er arrangeret i samarbejde med blandt andre Vedvarende Energi, Frøsamlerne, Det Økologiske Råd, Landsforeningen Praktisk Økologi, EnergiTjenesten og Danmarks Naturfredningsforening i Odder.

Økologiens Have blev etableret for 25 år siden og drives hovedsageligt af frivillige.  Haven, der er et af Odders største trækplastre med tusindvis af besøgende årligt, er for nylig kommet med i kommunens sparekatalog og risikerer at miste et årligt tilskud på over 365.000 kroner.

Se program

Økologiens Have har både æsler, geder, får og grise og er et yndet udflugtsmål for børnefamilier. Foto: Ulla Skovsbøl

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: