Økologiens Have inviterer til Sankt Hans

SANKT HANS – Bor man i Østjylland, skal man ikke snyde sig selv for en oplevelse af de helt store. Traditionen tro inviterer Økologiens Have i Odder igen i år til Sankt Hans aften på søndag.

Oplev den unikke stemning, når Økologiens Have holder Sankt Hans aften på søndag.

Arrangementet begynder klokken 17 og slutter klokken 22 efter haverundvisning for børn, grillpølser, båltale, fællessang og levende musik.

- Sankt Hans aften i Økologiens Have er helt speciel. Stemningen er unik, og der er hygge for både børn og voksne, fortæller Sanne Rubinke, der er daglig leder i haven.

Økologiens have havde 300 gæster til sidste års Sankt Hans-arrangement, og Sanne Rubinke håber på mindst det samme antal i år.

Rundvisning for børn
Klokken 18 er der rundvisning for børn og barnlige sjæle, der gerne vil se og høre mere om havens utal af fortryllende urter og fascinerende planter. De er til stor nytte og byder på både eventyr og skønhed.

Urterne sætter farver på haven, de kan berige med duft og smag, og samtidig gemmer mange af dem på smukke og grusomme historier. Mange planter byder på mystik og fortryllelse, hvis man lærer dem at kende. Ikke mindst Sankt Hans aften.

Båltale og fællessang
Klokken 18 er de første grillpølser klar på grillen, og klokken 20.15 er der båltale ved Steen Hattesen, der er leder af Odder Musikskole.

Umiddelbart efter tændes det store bål, efterfulgt af midsommervisen.

Caféen byder på levende musik ved guitaristen Jacob Rågård. Her kan man også købe både salat, brød, is, kager og drikkevarer. Man må gerne tage sit eget kød med til grillen.

FAKTA:

Økologiens Have i Odder er Nordens største økologiske besøgs- og demonstrationshave med tusindvis af planter og dyr. Adresen er Rørthvej 132, 8300 Odder.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: