Økologiens Have gør klar til marked

MARKED – Økologiens Have inviterer søndag til marked med et bredt udvalg af grønne virksomheder og foreninger, der arbejder for en bæredygtig udvikling.

Hvor højt kan en kanin hoppe? Horsens og omegns kaninhoppeforening står for et af de underholdende indslag, når Økologiens Have i morgen holder sommer-marked.

Økologiens Have i Odder syd for Aarhus håber på op mod et par tusinde gæster, når haven i morgen søndag slår havelågen op og byder velkommen til sensommer-marked med over 30 informations-boder, underholdning, mad og hygge i smukke omgivelser.

Det årlige sommer-marked blev suspenderet for knap to år siden, da haven gik konkurs, men nu vil en ny ejerkreds og bestyrelse puste nyt liv i den økologiske have, der blev etableret for mere end tyve år siden. Det årlige sommer-marked er en af de traditioner, haven holder fast i.

Sanne Rubinke, der er daglig leder i Økologiens Have, håber på op mod et par tusinde besøgende til markedet søndag.

Stor opbakning
- Vi er fast besluttet på at føre haven videre som det unikke sted, det er, og foreløbig har vi mødt stor velvilje og opbakning, siger daglig leder i Økologiens Have, Sanne Rubinke.

Hun håber på op mod et par tusinde besøgende til søndagens arrangement, hvis det holder nogenlunde tørvejr.

- Vi har tidligere haft høje besøgstal, men jeg bliver ikke skuffet, hvis der ikke kommer helt så mange. Måske skal det lige løbes i gang igen efter de sidste års pause, siger hun.

Mere end 30 forskellige grønne virksomheder og foreninger står klar til at præsentere deres miljøvenlige produkter og uddele gratis smagsprøver og materialer.

Kaninhop på programmet
Blandt de mere underholdende indslag bliver Horsens og omegns kaninhoppeforening, som i løbet af dagen vil lave flere opvisninger.

Det musikalske indslag står Helge Teglgaard for.  Ifølge programmet spiller han ‘velduftende økologiske sange fra de svenske birkeskove og fra det danske sommerland – helt fri for tilsætningsstoffer’.

I caféen er der mulighed for at købe både sandwich, te og kaffe, kager og andet. Havens butik vil også være åben.

Entréen er 50 kroner for voksne, og børn under 15 år kommer gratis ind.

Tid & Sted:

Søndag 18. august kl. 10-17
Økologiens Have, Rørthvej 132, 8300 Odder.

 

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: