Irma åbner økologisk restaurant

ØKOLOGI: Supermarkedskæden Irma åbner en økologisk restaurant i hjertet af København. Det sker for at fejre 25 året for indførslen af det røde økologimærke.

De kendte Irma-piger skal nu også lære at servere i Irmas økologiske restaurant.

Irma har fundet egnede lokaler i Dronningens Tværgade, hvor man i samarbejde med Moltkes Palæ, slår dørene op for en økologisk restaurant i forbindelse med Copenhagen Dining Week.

Alle råvarer stammer fra det sortiment, man kan finde i Irmas butikker.

Den økologiske restaurant skal ses i lyset af, at Irma i løbet af de kommende 10 år vil fordoble sit salg af økologiske varer, så det kommer til at udgøre 50 procent af kædens omsætning inden for fødevarer.

Oplagt måde
- Vi fandt, at afholdelsen af Copenhagen Dining Week 2015 var en oplagt måde at fejre 25 året for det røde ø-mærke og samtidigt en oplagt mulighed for, at vores kunder kan opleve, hvad dygtige kokke som René Bolvig fra Moltkes Palæ kan få ud af bruge råvarer, som kan købes i butikkerne, siger indkøbschef Martin Hansen.

I forbindelse med serveringen af tre-retters menuen bliver der mulighed for at tilkøbe vinmenu baseret på økologiske vine fra Irmas sortiment samt forskellige økologiske øl.

Restauranten er dog kun åben i forbindelse med Copenhagen Dining Week 2015, som løber af stablen fra mandag 9. februar til og med søndag 15. februar. Billetter kan købes på diningweek.dk

Fakta: Moltkes Palæ

  • Moltkes Palæ, der er den markante bygning på hjørnet af Dronningens Tværgade og Bredgade, daterer sig tilbage til begyndelsen af 1700-tallet. Palæet danner til hverdag rammen om konferencer, møder, middage og fester, men er altså normalt ikke åben som restaurant – bortset fra kælderetagen, hvor Michelin-restauranten AOC har til huse.

Fakta: Copenhagen Dining Week

  • Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har samlet et bredt udvalg af Københavns bedste restauranter. Vi har bedt dem sammensætte en fast 3 retters menu, der udbydes hver aften i en uge, man kalder for Copenhagen Dining Week.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: