Fagligt fyrtårn skal styrke økologi

Videncenter for Landbrug vil styrke den økologiske planteproduktion og opgraderer nu rådgivningen med et fagligt fyrtårn.

Kathrine Hauge Madsen.

Videncenter for Landbrug vil styrke den økologiske planteproduktion og opgraderer nu rådgivningen med et fagligt fyrtårn.

Kathrine Hauge Madsen begynder i sin nye stilling 1. juni og skal via forskning og udvikling hjælpe økologiske landmænd med at få højere udbytter i markerne.

- Lige nu går bølgerne højt i medierne omkring det at sikre højere udbytter i økologisk planteavl, og man må sige, at vi har set rigtigt, da vi har valgt at styrke vores arbejde netop på dette område, siger økologichef Ole Bloch Engellyst.

Højere udbytter
- Kathrine har stor erfaring med netop konkurrencestærke afgrøder og ukrudtsbekæmpelse. Samlet set går opgaven i høj grad ud på – sammen med afdelingens andre plantefaglige medarbejdere – at øge udbytterne i økologisk planteavl via forskning og udvikling.

- Vi glæder os til at Kathrine begynder hos os, og vi er sikre på, at det vil bidrage til at drive økologien yderligere fremad, siger økologichefen.

Katrine Hauge Madsen kommer fra en stilling som R&D specialist hos AgroTech. Hun har tidligere været ansat i Planteproduktion på Videncentret og som forsker på Forskningscenter Flakkebjerg.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: