Europas største vindkonference i Danmark

ENERGI – Fra den 16.-19. april samles over 10.000 mennesker til den europæiske vindkraftorganisations årlige konference, som denne gang finder sted i København.

Over 10.000 mennesker fra hele verden kommer snart til Bella Center i København for at deltage i Europas største konference om vindteknologi.. Foto: Gustav Bech

Over 10.000 mennesker fra hele verden kommer snart til Bella Center i København for at deltage i Europas største konference om vindteknologi.

Fra den 16. til 19. april vil over 400 virksomheder – heraf omkring 100 danske – fremvise de nyeste innovationer inden for vindteknologi.

Foruden kronprins Frederik deltager statsminister Helle Thorning-Schmidt og EU’s energikommissær Günther Oettinger. Også klima- og energiminister Martin Lidegaard, miljøminister Ida Auken, erhvervs- og vækstminister Ole Sohn, handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, en række borgmestre og MF’ere og topfolk fra både dansk og udenlandsk vindmølleindustri.

Direktøren for den danske vindmølleindustri, Jan Hylleberg, ser frem til konferencen.

- Jeg glæder mig til, at industrien præsenterer nye teknologiske innovationer. De spiller en vigtig rolle i omstillingen til et mere grønt energisystem, siger han.

- Det er en unik mulighed for at vise den stærke danske faglighed frem og tiltrække udenlandske investeringer og skabe værdifulde netværk. Derfor har vi i forbindelse med konferencen erhvervsdelegationer fra 14 lande på besøg hos vores virksomheder.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: