Danmarks Naturfredningsforening til folkemøde

For tredje år i træk deltager Danmarks Naturfredningsforening i den store politiske festival på Bornholm. I i år sætter foreningen fokus på rent drikkevand og inviterer miljøordførere, landbruget og en forsker til at komme med bud på, hvordan man bedst forhindrer, at grundvandet forurenes af sprøjtegift.

Foreningens repræsentanter mødes også med fødevareministeren til en snak om potentialet i økologisk landbrugsproduktion og tager fremtidsbrillerne på, når vi sammen med landbruget diskuterer, hvilke af Natur – og Landbrugskommissionens forslag, som vil gøre den største forskel for naturen i Danmark.

I DN’s telt kan man møde DN’s fagfolk og frivillige og spille Ulvespillet, hvor fungerende miljøminister Pia Olsen Dyhr og europaparlamentariker Dan Jørgensen er blandt de politikere, der skal prøve, om de i rollen som stork, odder, flagermus eller ulv skal klare sig igennem det tætbebyggede danske land.

Ligesom de to foregående år inviterer DN desuden politikere og andre deltagere i Folkemødet ud på et fem km langt Naturpolitisk Morgenløb.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: