200 nye ladepunkter til elbiler

ELBIL – Elbiloperatøren CLEVER fortsætter med ekspresfart opbygningen af sit landsdækkende ladenetværk til elbiler. De hurtigste kan oplade en bil på 20-30 minutter.

CLEVER udbygger sit ladenetværk med 100 nye 22kW hurtiglade-standere.

CLEVER udbygger nu sit ladenetværk med hele 100 styks nye 22kW hurtiglade-standere. De skal sikre hurtig opladning af fx den nye Renault ZOE. De nye ladestandere passer til alle elbiler – også nye modeller som Tesla S, VW’s e-up! og Renault ZOE Z.E.

Hver af de nye 22kW-ladestandere kan lade to elbiler ad gangen, og der er derfor tale om 200 nye lademuligheder på landsplan. De første 40 ladepunkter er allerede etableret på Sjælland og yderligere 160 ladepunkter af 22 kW vil se dagens lys henover sommeren og til efteråret.

Opladning til alle elbiler på markedet
CLEVER står også bag Danmarks første og største landsdækkende ladenetværk af 50kW hurtiglade-stationer, hvor elbilister kan lade elbilen til 80 procent på blot 20-30 minutter. Der findes allerede 50 hurtiglade-stationer, som er i drift rundt i landet. Hertil kommer 80 almindelige ladestandere.

- CLEVERs ladenetværk dækker hele landet og bliver nu endnu mere fintmasket til glæde for landets elbilister med de nye 200 ladepunkter, vi er i gang med at etablere. Samtidig har vi, med dette nye produkt, mulighed for at levere hurtig opladning til alle elbiler på markedet – både de nuværende modeller, men også de mange nye spændende modeller, der er på vej, siger Lars Bording, adm. direktør i CLEVER.

Det er afgørende for elbiloperatøren at kunne tilbyde et produkt, der passer til alle elbiler uden undtagelse.

- Og det har vi nu, fastslår direktøren.

- Det er vigtigt for os at skabe så gunstige og fleksible vilkår som overhovedet muligt for forbrugerne. Og med både udbygningen af vores ladenetværk og en vifte nye lækre elbilmodeller på vej til markedet i løbet af de næste måneder, både forventer og håber vi, at elbilen nu vil appellere til flere forbrugere, siger han.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: