Vild Smag Festival i Aarhus

VILD MAD – Er du til natur og vild mad, skal du med til Vild Smag Festival, som løber af stablen i denne weekend i Aarhus.

I denne weekend er der Vild Smag Festival i Aarhus og stor fællesspisning på Bispetorv. Foto Greg McQueen

Gennem hele weekenden kan du tage med på natur- og sanketure og deltage i aktiviteter og workshops, der sætter fokus på de vilde råvarer, der er i naturen i og omkring Aarhus.

Vild Smag Festival er en mini-festival, der sætter vilde råvarer og vild mad på dagsordenen og inspirerer alle til at komme ud i naturen.

Lørdag er den største festivaldag med Vild Smag Markedsplads på Bispetorvet og Vild Viden med en hel oplægsrække i Dome of Visions samt sanketure, hvor deltagerne kommer ud i byens parker.

Fællesspisning på Bispetorvet
Lørdagsprogrammet slutter af med et brag af en fællesspisning på Bispetorvet, hvor Frederiksgade 42 leverer en vildt lækker menu.

Samlet set skal Vild Smag Festival give aarhusianerne inspiration til at bruge lokale og vilde råvarer i eget køkken. Derfor er programmet en pallette af smagsoplevelser, work-shops og guidede ture i naturen.

Smagsoplevelserne – blandt andet på byens restauranter – skal fungere som en øjenåbner, hvor man opdager hvor lækre de vilde råvarer er.

Desuden er der med festivalens øvrige aktiviteter fokus på, hvor man finder vilde råvarer i den aarhusianske natur, hvordan man høster og tilbereder dem.

Smag på Aarhus
Vild Smag Festival er en del af Smag på Aarhus og arrangeres af Aarhus Kommune og By-høst i samarbejde med en række lokale aktører, der bidrager med aktiviteter til programmet.

Se det omfattende program på www.smagpaaaarhus.dk.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: