Verdens største triatlon i København

TRIATLON – I dag begynder verdens største triatlon-begivenhed i København. 300 deltager skal gennemføre 400 meter svømning, 18 kilometer cykling og fire kilometer løb.

Mareen Hufe fra Tyskland gennemfører som den tredje kvinde en Ironman i København 2014.

Er man til ekstremsport, skal man være med i København i de kommende tre dage.

Skandinaviens største motionstriatlon, KMD 4:18:4, begynder i aften kl. 18.00 i Amager Strandpark. Over de kommende tre dag sendes mere end 5.000 deltagere, firmaer, foreninger og privatpersoner ud på 400 meter svømning, 18 kilometer cykling og 4 kilometer løb. Og dermed er København i fire dage verdens centrum for triatlon sporten.

- KMD IRONMAN Copenhagen weekenden er vokset til at være verdens største IRONMANbegivenhed, hvilket ikke bare skyldes de mere end 3.000 atleter og 200.000 tilskuere, der engageret følger triatleterne på deres livs bedrift på søndag, siger Thomas Veje Olsen, direktør IRONMAN Danmark.

- Men også at vi i Danmark er lykkedes med at engagerer almindelige motionister og virksomheder til over de næste tre dage, at prøve kræfter med sporten gennem motionseventen KMD 4:18:4, som er blevet uhyr populær.

Start ved Amager Strandpark
Han ser frem til de kommende fire dages mange events i og omkring København.

- Vi glæder os enormt og vejret ser endda ud til at være med os i år, så der venter både deltagere og publikum en enestående oplevelse.”

Startskuddet går klokken 18.00 ved Amager Strandpark, når de første af 5.000 deltagere kaster sig ud i den populære motionstriatlon diciplin 4:18:4.

Det hele kulminerer søndag med afviklingen af en af verdens største IRONMANbegiveheder, KMD IRONMAN Copenhagen, med tæt ved 200.000 tilskuere langs ruten.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: