Ny kampagne: Flink af natur

NATUR – Miljøministeriet, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund sætter på mandag en ny kampagne i gang. Den skal få os til at tage mere hensyn til hinanden, når vi bruger naturen.

Ny kampagne skal minde os om, at vi skal tage hensyn til hinanden, når vi ramler ind i hinanden i naturen. Foto: Gustav Bech

Alle skal have en god oplevelse i naturen, og derfor har Miljøministeriet, Friluftsrådet og Danmarks Idrætsforbund taget initiativ til en kampagne, der skal minde danskerne om, at vi skal tage hensyn til hinanden og sende hinanden et vink og et smil, når vi ramler ind i hinanden i naturen.

Danmarks natur er vært for mere end 130 millioner besøg om året. Oftest sker det helt uden gnidninger, men af og til sker der sammenstød mellem motionsløbere, mountainbikere, lystfiskere, hestepiger og -drenge og fuglekiggere.

Kampagnen skydes i gang med indvielsen af et nyt mountainbike-spor i Geel Skov i Rudersdal Kommune, og alle er velkommen. Også dem, der ikke er på cykel.

Sted: Geel Skov, Vangebovej, 2840 Holte, parkeringsplads på Vangebovej øst for sidevejen ‘Søllerødvej’.

Tid: Mandag den 19. maj kl. 13.15 til kl. 14.30.

Naturstyrelsens direktør Hanne Kristensen, Friluftsrådets formand Lars Mortensen og bestyrelsesmedlem i Danmarks Idrætsforbund Niels Christian Levin-Hansen vil tale ved indvielsen, hvor massevis af mountainbikere og andre af skovens gæster vil være til stede.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: