Venstre sætter gang i spin-maskinen

GYLLEGATE – Vildledningen om landbrugets miljøforhold fortsætter også efter, at Eva Kjer Hansen er blevet tvunget væk fra ministerkontoret. Venstres topministre og fodfolk har haft travlt med den hele store spin-kampagne på facebook.

Venstre haf haft gang i den helt store spinmaskine. Her er det den konservative Rasmus Jarlov, der har delt et klip fra Jyllands-Posten på sin facebookside.

En række topministre forsøger at danne et billede af, at den kritik, som fældede landbrugsministeren, nu er trukket tilbage, og at hun derfor blev fældet på et falsk grundlag, skriver den konservative landbrugsordfører Rasmus Jarlov på facebook.

Men sandheden er, som Jarlov skriver, at den rapport, som blev trukket tilbage, først udkom i fredags. Den kan derfor af gode grunde ikke have været grundlag for den mistillidserklæring, som kom i tirsdags.

Spinmaskinen er virkelig i gang
- Kritikken af at ministeriet har budgetteret med fire års kvælstofreduktioner i ét år, som var det eksplicitte grundlag for mistilidserklæringen, er der fortsat INGEN fagfolk, som har undsagt. Det er et helt enigt korps af fagfolk, som undsiger ministeriets metode, understreger Jarlov og fortsætter:

- Spinmaskinen er virkelig i gang, og tilsyneladende gælder alle kneb. Og ingen tvivl om, at det virker. Tusindvis af mennesker deler artikler om den tilbagetrukne artikel og betragter det som bevis for, at der ikke var noget at komme efter overfor landbrugsministerens metoder, skriver den konservative ordfører på facebook.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: