Søren Gade ny direktør i L & F

Erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer kører nu de store kanoner i stilling og ansætter tidligere forsvarsminister Søren Gade som ny administrerende direktør.

Søren Gade er ny adm. direktør i Landbrug & Fødevarer.

Landbrug & Fødevarer har ansat tidligere forsvarsminister Søren Gade som ny administrerende direktør. Han efterfølger Carl Aage Dahl, som ikke havde tilstrækkelig gennemslagskraft og pondus.

- I den meget globaliserede konkurrence og med de mærkbare følger af finanskrisen, er de daglige udfordringer for vores samlede erhverv imidlertid ikke blevet mindre – tværtimod, siger formanden for Landbrug & Fødevarer, Niels Jørgen Pedersen.

- Det er formandskabets opfattelse, at disse udfordringer bedst løses med et ledelsesmæssigt skifte, med fornyet fokus på gennemslagskraft og synlig ledelse, og vi har derfor gennemført en professionel rekrutteringsproces, hvor vi i et felt blandt flere kandidater har valgt tidligere forsvarsminister Søren Gade som ny administrerende direktør for organisationen, hedder det i en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Skal dæmme op for presset
Søren Gade nyder stor popularitet i Venstres bagland og skal være med til at markere Landbrug & Fødevarer som landbrugets hovedorganisation og talerør. Søren Gade skal som direktør dæmme op for presset fra det mere rabiate og konfrontationssøgende Bæredygtigt Landbrug, der kaprer flere og flere medlemmer blandt utilfredse landmænd. Søren Gade skal samtidig styrke de direkte politiske forbindelser til Christiansborg.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: