Pris til smukke Dan Jørgensen

Dan Jørgensen er så smuk, at det er svært at lytte til, hvad han siger, mener Information, der har tildelt ham Suzanne Brøgger-prisen.

PRIS – Den nyslåede fødevareminister Dan Jørgensen har gjort sig fortjent til en pris, fordi han er så smuk, at det er umuligt at lytte til, hvad han siger, mener Information, der har tildelt ham Suzanne Brøgger-prisen.

- Ordener hænger man på idioter. Men ikke i Information. Her giver vi dem til folk, der har fortjent dem. Det er tid til årets Store Hædersfest, skriver Information og fortsætter:

Først tror man lige, at man rent faktisk har fanget, hvad det er, Dan Jørgensen siger om svinetransport, men så får man øje på det løftede øjenbryn, den rynkede pande, det høje hår – og så må man alligevel melde pas. Var det fem timer, de måtte køre i en lastbil? Eller var det ti?

Dan Jørgensens stil hjælper til her. Flotte sorte jakkesæt, skarptskårne og tætsluttende om den veltrænede krop. Svigermors drøm, vil nogle måske sige, men kig så lige på ham igen – manden er en regulær sexbombe, og efter at Ekstra Bladet har vist billederne fra den gamle nøgenkalender, hvor han er iført hundehalsbånd og har en udstoppet måge ved hånden, er det kun blevet sværere at abstrahere fra Dan Jørgensens udseende.

Det er muligt, at Dan Jørgensen er klog, skal det lige understreges. Vi ved det bare ikke.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: