Planet Organic udvider

ØKOLOGI – Den britiske, økologiske supermarkedskæde har åbnet to nye butikker i London.

Planet Organic er grundlagt af den amerikansk fødte vinjournalist, Renee Eliot, der åbnede sin første butik i boheme- og kunsterkvarteret Notting Hill i 1995.

Storbritanniens første og største økologiske butikskæde, Planet Organic, har som planlagt åbnet to nye butikker og driver nu i alt fem butikker, alle i London.

Planet Organic, der er grundlagt af den amerikansk fødte vinjournalist, Renee Eliot, åbnede sin første butik i boheme og kunsterkvarteret Notting Hill i 1995.

Dengang var det veludstyrede supermarked lidt af en sensation med et kæmpe udvalg af friske økologiske varer og en stor slagterafdeling, men også med helsekostbutikkens mere traditionelle sortiment af piller, hudplejemidler og andre non-food produkter.

Har fundet sin egen niche
Planet Organic har fundet sin egen niche og hverken de traditionelle supermarkeders økologiske oprustning eller Whole Foods bombastiske indtog i London sidste år har anfægtet Planet Organics pioner-status.

- Folk er nysgerrige og skal lige se hvad det er, men jeg tror ikke det er en trussel for os, som en af madarbejderne sagde, da journalisten sidste år spurgte til konkurrencen fra den dengang nyligt åbnede Whole Foods.

Planet Organic har planer om at åbne 20 butikker i London og senere ekspandere til byer som Oxford, Brighton og Leeds.

Planet Organic

Storbritanniens største økologiske supermarkedskæde. Åbnede den første butik i 1995. Har nu fem butikker og planlægger at åbne 15 mere i London.

Westbourne Grove , åbnet nov. 1995
Torrington Place, åbnet juni 2000
Fulham, åbnet juli 2004
Muswell Hill Road, åbnet aug. 2008
Islington, åbnet sep. 2008

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: