OrganicToday.dk bliver en del af Infomedia

OS SELV – OrganicToday.dk har underskrevet en kontrakt med Infomedia og bliver nu en del af Danmarks største artikel-database, hvor man kan søge i over 60 millioner artikler fra de største danske aviser, nyhedsbureauer, magasiner og online medier.

OrganicToday.dk har underskrevet en kontrakt med Infomedia, og vores artikler indgår nu i Danmarks suverænt største artikel-database. Foto: Colourbox

OrganicToday.dk har indgået en aftale, som betyder, at Infomedia nu kan tilbyde sine tusindvis af kunder at søge i vores dagligt voksende arkiv, der foreløbig tæller næsten  3.000 artikler fra netavisens otte sektioner med nyheder, baggrund og debat om:

  • Klima
  • Energi
  • Miljø
  • Natur
  • Økologi
  • Landbrug
  • Mad
  • Transport

Hertil kommer vores særlige debatsektion med kommentarer og kronikker.

Infomedia overvåger flere hundrede medier døgnet rundt og leverer nyheds-resuméer og overblik til politikere, ministerier, offentlige institutioner, organisationer og virksomheder, som har brug for at vide, hvad der bliver skrevet om dem og deres område uden selv at være nødt til at støve alle dagblade og netaviser igennem.

Infomedia er Danmarks suverænt største artikel-database, som rummer over 60 millioner artikler fra de største danske aviser, nyhedsbureauer, magasiner og online medier.

Infomedia, der ejes af Politikens Hus/JP og Berlingske Media, samler al medieomtale om et givent emne i en særlig portal, hvor kunderne når som helst kan få et hurtigt overblik over nyhedsstrømmen og kan læse nyhederne  på en enkel og overskuelig måde.

Indtægter og eksponering
For OrganicToday.dk betyder det nye samarbejde, at vi som udgiver får del i de indtægter, Infomedia generer fra visning af vores artikler.

OrganicToday.dk bliver samtidig eksponeret over for tusindvis af brugere og beslutningstagere, ligesom samarbejdet giver os mulighed for at drive og vedligeholde et digitalt fuldtekstarkiv.

Danmarks største grønne netavis
OrganicToday.dk blev lanceret af miljøjournalisterne Ulla Skovsbøl og Gustav Bech 10. april 2012 og er i dag Danmarks største privatejede og uafhængige grønne netavis med daglige nyheder, baggrund og debat.

Antallet af læsere stiger støt, og nye kommer til hver uge. Mange af vores faste læsere følger os via facebook og er flittige til at dele vores artikler. Men også Google og andre søgemaskiner er med til at generere nye læsere.

OrganicToday.dk har mange tusinde læsere hver uge. Den hidtil mest læste artikel på OrganicToday.dk er blevet læst næsten 50.000 gange.

Læs mere om:

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: