Oplev økologiske køer og grise på banegården

ØKOLOGI – Ved hjælp af virtual reality-briller kunne man på Københavns Hovedbanegård i dag opleve, hvordan det var at gå blandt økologiske gris og deres hytter på en kløvergræsmark.

Virtual reality-briller giver en fornemmelse af at gå rundt på en græsmark mellem grise og køer. Foto: Friland

I dag klokken 13.00 fik de første københavnere mulighed for at se, høre, dufte og føle, hvordan livet ser ud for økologiske grise og køer. Og det helt uden at forlade den pulserende storby.

På Københavns Hovedbanegård har Friland Økologi nemlig via såkaldte virtual reality-briller skabt illusionen om at være på en kløvermark sammen med de økologiske køer eller gå blandt grisehytter og opleve, hvordan søerne passer deres pattegrise.

Event del af kampagne
- Vi håber, at rigtig mange vil kigge forbi og på den måde komme tættere på de økologiske frilandsdyr, så man kan se, hvorfor man skal vælge kød fra Friland Økologi, siger Henrik Biilmann, direktør i Friland.

Eventen er den del af Friland Økologis kampagne. Der vil også blive uddelt smagsprøver af Frilands økologiske produkter, når Friland står på Københavns Hovedbanegård torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

I næste uge er det aarhusianernes tur. I Aarhus vil Frilands kampagne-folk være at finde på hovedbanegården torsdag, fredag og lørdag.

Friland har eksisteret siden 1992 og er Europas største økologiske kødselskab. Friland ejes af Danish Crown.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: