Mitt Romney joker med klimaforandringer

Mitt Romney scorer point på det republikanske konvent ved i sin åbningstale torsdag at gøre grin med Obama og hans løfte om at sætte ind mod klimaforandringer.

President Obama promised to begin to slow the rise of the oceans and heal the planet. [Pause. Laughter.] MY promise … is to help you and your family.

Mitt Romney høstede mange sarkastiske kommentarer ved at gøre grin med Obamas løfte om at tage klimaforandringerne alvorligt. (Foto: Wikipedia)

I en dansk oversættelse lyder det nogenlunde sådan:

- Præsident Obama lovede at sænke hastigheden på verdenshavenes stigning og helbrede jordkloden. (Lang pause og latter fra salen) Mit løfte er at hjælpe dig og din familie, lød det fra Romney, som kandiderer til posten som den kommende præsident i USA, der går til valg 6. november.

Efter talen strømmede det ind med forargede, sarkastiske og kritiske kommentarer på blogs, sociale medier og nyhedssites.

-  Romney gør grin med klimaforandringer i det varmest år, der nogensinde er registreret i moderne tid, lyder en kommentar.

- Intet er sjovere end verdenshave, der stiger, lyder en anden.

En tredje forudser, at Romneys joke vil indgå som en fast bestanddel i enhver dokumentar-skildring af vores tid, når vi når hen i slutningen af dette århundrede.

 

 

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: