Miljøministeriet fylder 40 år

MILJØ – Fredag den 14. oktober slår Miljøministeriet dørene op på Højbro Plads og byder børn og barnlige sjæle indenfor til et væld af spændende aktiviteter, konkurrencer og præmier.

Miljøminister Ida Auken kan fejre ministeriets 40 års jubilæum.

Kulturnatten står i år i jubilæets tegn, når Miljøministeriet fejrer sit 40 års jubilæum med et brag af en Kulturnat.

Under sloganet 40 år og stadig grøn vil hele Højbro Plads summe af natur og miljø. Tag på safari midt i København og mød en bæver, en mårhund eller fang en krabbe og klap levende fisk i vores store saltvandsbassin. Du kan også styre vores undervandsrobot og udforske livet i havet, bage pandekager over bål, presse din egen æblesaft og meget, meget mere.

Tættere på naturen
-Natur og miljø er grundlaget for vores eksistens og rummer mange oplevelser og muligheder. På Kulturnatten håber jeg at give danskerne en ny adgang til at komme tættere på naturen og miljøet, siger miljøminister Ida Auken, som selv vil være til stede i løbet af aftenen.

Indenfor i vores smukke atriumgård, som i sig selv er et besøg værd, kan du blandt andet opleve Graabrødre Kammerkor trække op i fuld galla, når de giver prøver på deres sangtalenter fra balkonen eller lade hånden glide over verdens hurtigste elbil, klappe en tiger og møde Svante og Maggie til en snak om miljømærkning.

Test også din viden om københavnske stednavne i Danmarks største database og vær med i masser af konkurrencer med præmier til både store og små.

Miljøminister Ida Aukens kontor vil være åbent for publikum, og hvis du er heldig, møder du måske ministeren selv. Som altid er der god økologisk i mad til overkommelige priser i vores kantine, skriver ministeriet i en pressemeddelelse.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: