Martin Merrild i debat med Bonderøven

LANDBRUG: Landbrugets formand skal diskutere landbrug og bæredygtighed med Bonderøven alias Frank Erichsen på Østre Gasværk i København.

Frank Erichsen skal debattere med Martin Merrild på Østre Gasværk. Foto: DR

Der er lagt op til en debat af de mere sjældne, når formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild møder hele Danmarks TV-favorit, Bonderøven alias Frank Erichsen.

Det foregår klokken 17 i dag på Østre Gasværk Teater. Ordstyrer er ingen ringere end komikeren mm. Simon Jul, der ud over sin TV-karriere også har kastet sig ud i projekter i fødevaresektoren.

Frank Erichsen har i sine programmer utallige gange slået på tromme for bæredygtighed, gamle håndværkertradtioner og kvalitet i fødevareproduktionen – noget som de færreste forbinder med moderne dansk landbrug.

Der er således lagt op til en heftig debat under Østre Gasværks store kuppel. I øvrigt på en scene, der er udformet som en gårdsplads foran et faldefærdigt husmandssted. Kulissen bruges til musicalen Hjælp Søges.

Medlemmer af landboforeninger fra Jylland, Fyn og Sjælland rejser på tværs af Danmark for at overvære dagens debat, få en snak med Bonderøven, Martin Merrild og Simon Jul.  Bagefter skal de se forestillingen Hjælp Søges, der har musik af Benny Andersson og Björn Ulvaeus fra ABBA.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: