Mange melder sig ind i Økologisk Landsforening

ØKOLOGI – Økologisk Landsforening har netop rundet virksomhedsmedlem nummer 150. Medlemskartoteket tæller nu også Summerbird, Meyer Kantiner og Peter Larsen Kaffe.

Økologisk Landsforening på Foodexpo marts 2014. I forgrunden ses foreningens formand, Per Kølster. Foto: Økologisk Landsforening

Økologisk Landsforening får mange nye virksomhedsmedlemmer. Alene i år har 27 nye økologiske virksomheder meldt sig under fanerne. Dermed er antallet af virksomhedsmedlemmer i foreningen nu vokset til 150.

De nye medlemmer tæller både store og små økologiske virksomheder. Nogle har lige lagt om til økologi, nogle er helt nystartede, og andre har både økologiske og konventionelle profiler, men intensiverer nu deres fokus på økologi.

- Det er en rigtig glædelig udvikling, der afspejler den aktuelle fremgang for økologi på både det danske marked og på eksportmarkeder, som er til stor gavn for dansk natur og grundvand, dyrene og de økologiske landmænd, siger Henrik Hindborg, markedschef i Økologisk Landsforening.

De nyeste virksomhedsmedlemmer tæller blandt andre Summerbird, Meyer Kantiner, Peter Larsen Kaffe, Winterspring Desserts og Sealand Birk.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: