Klatrepark i Haslev får ny naturlegeplads

NATUR – Folk er vilde med at klatre i trætoppe i Danmarks største klatrepark, Camp Adventure.

Mange vil gerne prøve at klatre i trætoppene.

Danmarks største klatrepark, Camp Adventure i Haslev, er klar til endnu en sæson med rekordmange aktiviteter.

Parken åbner her i påsken, hvor man kan afprøve tre nye trætopbaner og få adgang til mere end fem kilometer glideflugt gennem skoven. Samtidig indvier parken en splinterny naturlegeplads, indendørsbane og udendørs atmosfæreområder.

Den meget aktive forlystelse åbnede i 2015 og blev allerede i sit første leveår så stor en succes, at den siden da løbende er blevet udbygget. Senst med tre nye trætopbaner mellem de høje træer i skoven ved Gisselfeld Kloster.

For små børn og granvoksne mænd
Desuden er parken allerede klar med planerne for næste års nye attraktion. I sommeren 2018 forventer Camp Adventure at kunne præsentere sine gæster for et 45 meter højt udsigtstårn, der skal indgå som et led i parkens aktiviteter.

Camp Adventures gæster spænder fra børnefamilier med helt små børn til granvoksne mænd og kvinder på teambuilding eller polterabend, og parkens succes handler netop om, at mulighederne dækker så bredt, mener Camp Adventures forretningsudvikler Kasper Larsen.

Camp Adventure åbnede skærtorsdag, men allerede inden da fik en flok på 120 spejdere fra Tropsspejder Skovtrop lejlighed til at træne en hel weekend i klatrebaner og trætoppe.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: