K: Eva Kjer har ikke levet op til sit ansvar

GYLLEGATE – Vi kan ikke have tillid til en minister, der ikke giver et retvisende billede af konsekvenserne af politiske beslutninger, siger den konservative Mette Abildgaard.

Mette Abildgaard: Eva Kjer Hansen har ikke levet op til sit ansvar.

Det er tydeligt for enhver, at de miljømæssige konsekvenser af landbrugspakken, som ministeren har præsenteret for offentligheden, ikke er retvisende. Det siger den konservative miljøordfører Mette Abildgaard.

- Det er også konklusionen oven på den eksperthøring, vi har haft her i Folketinget i dag. Et enigt ekspert- og forskerkorps har meldt ud, at beregningsmetoden er misvisende. Ministeren har givet offentligheden indtryk af, at miljøregnskabet for landbrugspakken er bedre, end det egentligt er, siger hun.

Har ikke levet op til sit ansvar
- Selv har vi fra Det Konservative Folkeparti gjort det klart, at der skulle findes miljøkompenserende tiltag. Den mulighed vil vi stadig forfølge.

- Alt i alt kan vi konkludere, at ministeren ikke har givet et retvisende billede af konsekvenserne af landbrugspakken, siger Mette Abildgaard.

Ifølge hende har ministeren ikke levet op til sit ansvar. På trods af gentagende opfordringer.

- Vi er ikke glade for, at sagen er nået hertil. Vi har generelt et godt samarbejde med Venstre. Men vi kan ikke have tillid til en minister, der ikke giver et retvisende billede af konsekvenserne af politiske beslutninger, understreger Mette Abildgaard.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: