Få en efteruddannelse i dyrevelfærd

DYREVELFÆRD: Aarhus Universitet tilbyder en masteruddannelse til dyrlæger, rådgivere, lærere på landbrugsskoler og andre professionelle aktører.

De studerende skal have mindst to års relevant erhvervserfaring. Her er Inger Anneberg i færd med at inseminere en so.

Arbejder du professionelt med dyrevelfærd og trænger til ny inspiration, får du mulighed for at efteruddanne dig på Aarhus Universitet, hvor det første hold til sommer er færdig med masteruddannelsen.

Den toårige uddannelse er på deltid og forankret på Institut for Husdyrvidenskab ved Aarhus Universitet.

Masteruddannelsen er på kandidatniveau og har fokus på såvel biologiske, produktionsmæssige, forvaltningsmæssige som politiske aspekter inden for husdyrvelfærd.

Mindst to års erhvervserfaring
Den er tilrettelagt, så folk kan passe et job ved siden af. Det er et krav for at komme ind på uddannelsen, at man har mindst to års relevant erhvervserfaring samt en relevant bacheloruddannelse, oplyser Aarhus Universitet.

- Evalueringerne fra det første hold har været meget positive, og vi har fået flere gode forslag til forbedringer fra de studerende. Vi forventer, at disse forbedringer vil gøre vores uddannelse endnu mere relevant for målgruppen. Vi vil følge op på, hvordan de færdige mastere anvender deres nye kompetencer på jobbet, siger professor Jan Tind Sørensen, der er leder for uddannelsen.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: