Få del i en fælles byhave i Aarhus

BYHAVER – Kom og vær med i et havefællesskab i Aarhus. I år starter nye byhaver og havefællesskaber op. Er det noget for dig?

Nye havefællesskaber spirer frem.

Hele det sidste år har der været venteliste til byhaverne i Aarhus midtby, men i dette forår starter der flere nye fællesskaber op. Derfor holder Smag på Aarhus, et projekt i Aarhus Kommune, informationsmøde om ledige byhaver.

Mødet finder sted torsdag 26. januar klokken 16.30 til 18.00 i Dome of Visions, på Pier 2, Aarhus Havn.

Flere nye havefællesskaber er ved at spire frem, og enkelte eksisterende har plads til nye medlemmer. Ved mødet i dag kan du høre om mulighederne og finde ud af, om du vil være med et et havefællesskab.

Vokseværket og Topkærgaard
Mød blandt andet haveentusiaster fra fælleshaven Vokseværket ved Godsbanen, Botanisk haves venner og Gallo Gartneriet i Risskov. Kim Qvist fortæller om det nye initiativ Topkærgaard Øko Have og medlemmer af foreningen Mere Liv på Kirkegården fortæller om den fælleshave, de er ved at etablere på Nordre Kirkegård.

Du kan også høre om et nyt areal til byhaver ved Lokalcenter Carl Blochs Gade ved åen, Fællesgartneriet Brabrand og om to store drivhuse, et på Vestre Kirkegaard og et ved Bøgeskovgård i Viby, der også kan bruges til havefællesskaber.

Smag på Aarhus
Projektteamet bag Smag på Aarhus afholder arrangementet, og havefællesskaber er velkommen til at være med og fortælle om mulighederne i deres byhave. Det er derfor også en eftermiddag med mulighed for at netværke på tværs af de eksisterende byhavefællesskaber.

Så kom og vær med – uanset om du allerede er en del af et havefællsskab, ønsker at blive det eller blot er nysgerrig efter at høre mere om nogle af de spændende grønne initiativer, der er i Aarhus, lyder det fra arrangørerne.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: