Ella Maria fortsat i spidsen for DN

NAVNE: Ella Maria Bisschop-Larsen brænder for arbejdet for en rig natur og et rent miljø. Forleden blev hun genvalgt til en ny tre-årig periode som præsident for Danmarks Naturfredningsforening.

Arbejdet for en rig natur og et rent miljø er en hjertesag for Ella Maria Bisschop-Larsen, som forleden blev genvalgt som præsident for Danmarks Naturfredningsforening.

Danmarks Naturfredningsforening fortsætter sit virke med Ella Maria Bisschop-Larsen ved roret. Den 63-årige cand.scient. i biologi blev forleden genvalgt som præsident og går dermed ind i sin tredje periode som frontfigur for de næsten 125.000 medlemmer, der støtter Danmarks Naturfredningsforenings arbejde for naturen.

Valget skete uden modkandidat, og de 230 deltagere i forårets repræsentantskabsmøde klappede deres fynske præsident ind den nye treårige periode. Selv er den genvalgte præsident taknemmelig for den tillid, medlemmerne viser. For hende er opgaven en hjertesag.

En hjertesag
- Jeg brænder for arbejdet for en rig natur og et rent miljø og har derfor været aktiv i Danmarks Naturfredningsforening i godt tyve år. Beskyttelse af natur- og miljø er ikke kun en mærkesag, men også en hjertesag for mig. Jeg drives af oprigtig indignation, når det sker overgreb på naturen, og vi mister arter. Den flamme er min drivkraft. Men vi havde ikke kunnet løfte uden vores mange medlemmer og de hundredvis af frivillige, der hver dag udfører et stort og uegennyttigt arbejde for naturen, siger Ella Maria Bisschop-Larsen.

I Danmark er det svært at finde lydhørhed for, at vi skal bevare den biologiske mangfoldighed,  synes hun.

- Årsagen er, at naturen ofte ses som en form for vækstbarriere. Der ligger en stor opgave foran os i at få forklaret, at en rig og mangfoldig natur er en forudsætning for vores velfærd og velbefindende – ikke en forhindring, siger Ella Maria Bisschop-Larsen.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: