Deibjerg stopper i Danish Crown

Karsten Deibjerg Kristensen, der er ansvarlig for salget af økologiske svinekød og kød fra frilandsgrise, forlader sin direktørpost i slagterikoncernen Danish Crown.

Efter 13 år forlader Karsten Deibjerg Danish Crown.

Karsten Deibjergs farvel kommer efter, at Danish Crown har besluttet at ansætte en ny divisionsdirektør for DC Pork, som er er den suverænt største division i Danish Crown.

Karsten Deibjerg fulgte med, da Danish Crown for 13 år siden overtog  salgsselskabet Friland, som han var direktør for.

Af konkurrencehensyn fratræder Karsten Deibjerg Kristensen sine funktioner i DC Nordic inden for få uger. Han fortsætter som direktør for Friland, indtil der er fundet en anden løsning, men han står til rådighed for koncernen og Friland frem til udgangen af april næste år.

Vil udforske andre muligheder

- Jeg har haft 13 udfordrende år i Danish Crown, men den seneste organisatoriske beslutning får mig til at ville udforske andre muligheder. Det er helt entydigt min egen beslutning, og den er truffet med en vis vemod. Men tiden er rigtig, siger Karsten Deibjerg.

Af konkurrencehensyn fratræder Karsten Deibjerg Kristensen sine funktioner i DC Nordic inden for få uger. Han fortsætter som direktør for Friland, indtil der er fundet en anden løsning, men han står til rådighed for koncernen og Friland frem til udgangen af april næste år.

- Jeg kan kun beklage, at Karsten har valgt at søge nye udfordringer. Han har været en betydelig spiller – både når det handler om at gøre Danish Crown til Europas største økologiske slagteri under Friland og når det handler om hele tiden at sikre produktudviklingen inden for mange forskellige kategorier, siger CEO for Danish Crown Kjeld Johannesen.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: