Blues på slottet med Billy Cross

MUSIK – Billy Cross spiller sammen med sine blues-brothers på Gram Slot 24. marts.

Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl udgør trioen Everybody’s Talking.

Tre barstole, tre mikrofoner, tre erfarne musikere – det er indbegrebet af trioen Everybody’s Talking, bestående af Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl.

De tre skal spille på Sønderjyllands økologiske pejlemærke, Gram Slot i den Holstenske Lade den 24. marts kl. 20.00

Både Jimmy Bacoll og Lars Massbøl dannede tidligere duoen Zididada, inden de begyndte deres samarbejde med Billy Cross, der gennem 30 har været en af Danmarks dygtigste bluesguitarister.

Trioen spiller et bredt repertoire af pop-rock covernumre af blandt andet Eric Claption, David Bowie, Bob Dylan og Fred Niel, der har skrevet den sang som også har lagt navn til trioen.

Og selv om det er gammelkendte numre publikum kan se frem til til aftens koncert, så leverer Everybody’s Talking hver eneste sang med et overskud og spilleglæde, som er blevet et af trioens varemærker.

Spilleglæde og samhørighed
- Jeg er sikker på, at det bliver en af de koncerter, hvor publikum går hjem med et smil på læben, fordi de har fået en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, siger Sanne Brodersen fra Gram Slot.

- Den Holstenske Lade er et helt perfekt rum til koncerter af denne type, fordi den danner en god ramme for de lidt mere tætte og intense koncerter som jeg tror, koncerten med Everybody’s Talking bliver, siger hun.

Ifølge hende er der lagt op til en af de mere intime koncerter. De tre musikere går på scenen kun bevæbnet med deres stemmer, et par guitarer, nogle fantastiske sange og mindst lige så fantastiske historier.

Mere behøver de heller ikke, for de tre venner har fundet ind til en sjælden, musikalsk samhørighed, som gør deres koncerter til noget enestående. En samhørighed og spilleglæde, der når langt ud over scenekanten og giver publikum en perlerække af velspillede hits fra USA, England og Danmark, skriver slottet i en pressemeddelelse.

Koncerten finder sted på Gram Slot i den Holstenske Lade 24. marts kl. 20.00

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: