Vi vil beskytte vores vand

KOMMENTAR – Bless the water: Vi viser, at vi vil værne om vores vand ved at stå i stilhed i et til fem minutter langs havet, ved søer, kanaler og kilder, skriver Githa Ben-David. Det sker 1. januar 2017 klokken 13:00.

Forestil dig, at der står mennesker langs alle kyster i Danmark første nytårsdag. Oprindelig blev idéen født i solidaritet med Standing Rock i USA, fortæller Githa Ben-David.

Af Githa Ben-David, lydterapeut, sanger, komponist og forfatter

Vandet er det vigtigste element i os, idet vi er 99 procent vand, hvis vandets fjerde fase – struktureret vand, medtages.

Vandet slår bogstaveligt talt bro imellem videnskab og spiritualitet, sind og følelser, idet vandet bærer os gennem livet og ifølge forsøg over hele verden ser ud til at have hukommelse.

Da jeg i november på Aalborg Universitet oplevede den amerikanske professor Gerald Pollack og danskeren Nikolaj Sorgenfrei Blom præsentere nye banebrydende opfindelser om EZ vand, som struktureret vand også kaldes, var det overraskende og skræmmende at opleve de få fremmødte ingeniører og professorers nedladende respons:

»Det er for langt ude«, og »Det kan ikke bevises rent teoretisk«… Nikolaj Sorgenfrei Bloms tidligere professor var direkte ubehagelig over for ham.

Jeg forstod, at de ægte visionære forskere mobbes på det kraftigste, udelukkes fra at få jobs, udelukkes fra forskningsmuligheder, hvorimod de ingeniører, som har en lovende fremtid taler brændende om, at forurenet vand ikke er noget problem, idet det kan renses med aluminium og wc-rens og derefter genbruges som drikkevand.

Vand uden livskraft
Drikkevand, som holder sig inden for de retningslinjer og grænser, som de samme vand-ingeniører har defineret. Vand som smager dårligt, fordi det er traumatiseret og ingen livskraft har. Vand som gør os syge, fordi de, der har magten over vandet, mishandler det som et produkt, man kan skalte og valte med.

Og når vi selv består af 99 procent vand, er spørgsmålet, om vi borgere også bliver skaltet og valtet med?

Hvilke politikere sætter menneskelige hensyn højere end vækst i dag?

Og hvad er vækst til for, hvis den ikke tjener mennesket?

Efter min mening har vækstsamfundet udtjent sin værnepligt, idet vort samfund er fuldvoksent og nu skal finde egne ben at stå på. Det vil sige, at vi skal ændre vores målsætning og sigte imod at skabe et harmonisk samfund, hvor målet er balance frem for vækst.

Standing Rock i Dakota er et stort skridt i den retning. De vandt en uvurderlig vigtig sejr, først og fremmest fordi verdens rigeste mænd måtte give op over for befolkningens krav om at beskytte deres drikkevand og 204 floder imod olieforurening.

Vi vil beskytte vores drikkevand
»Bless The Water« 1. januar 2017 klokken 13 er en markering af, at vi er mange borgere, som er solidariske med Standing Rock, fordi også vi ønsker at beskytte vores drikkevand.

Vi er allerede mange, som tager ud til kilder og tapper vand og behandler vores drikkevand på forskellig vis, fordi vi er tro mod vores sanser: Levende vand smager bedst.

Urvand i Sydamerikas urskove har 40.000 gange så meget energi som vores postevand.

Den slags vand gør mennesker raske, harmoniske og glade.

Stresset vand, som har været forurenet og renset med aluminium i flere omgange, skaber stressede mennesker.

Lange menneskekæder
»Bless the Water« i stilhed, meditation eller sang, som I ønsker det. Hovedsagen er, at vi bliver så mange, at vandet føler sig velbesøgt, og at bevidstheden om vandets fantastiske egenskaber højnes i vores samfund.

Forestil jer Danmarks, ja store dele af verdens kyster flankeret af lange menneskekæder(!)

Vi ses 1. januar 2017 klokken 13. Tag billeder og del på Facebook og Twitter bagefter, så budskabets ekko når helt ud til ingeni-ørerne.

Links:

Nikolaj Sorgenfrei Blom: IDA-talk, oktober 2018, v2.pdf

Dr. Gerald Pollack: The Fourth Phase of Water

Waterbridge: Struktureret vands ekskluderings zone styrkes ved elektricitet. Se hvordan vandet slår en 4,5 cm lang bro imellem to glas.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: