Ulovligt røgeri ved Hadsund afsløret

MAD -Kontrolbesøg afslørede ulovligt røgeri med omfattende produktion for private.

Der var god fangst, da Fødevarestyrelsens Rejsehold og NaturErhvervsstyrelsen tidligere på ugen var på kontrolbesøg  i et uregistreret røgeri i Hadsund. Her steg røgen op fra en skorsten på en garage og afslørede, at en rygeovn var i gang.

På adressen var flere spegepølser til enten rygning eller tørring. Desuden lå der i fryseren spæk til produktion af spegepølser samt ørreder og ål beregnet til rygning, oplyser Fødevarestyrelsen.

Kontrollen viste, at ejeren foretog rygning af fisk og vildt for private, hvilket er ulovligt i henhold til fødevarelovgivningen.

Da virksomheden ikke er registreret hos Fødevarestyrelsen, er produktionen af spegepølser og røgvarer foregået under ukontrollerede forhold. Fødevarestyrelsens Rejsehold overhældte derfor de ulovlige fødevarer med destruktionsfarve og påbød indehaveren at sende fødevarerne til destruktion.

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at kassere fødevarer, som er produceret på adressen Hedevej 8, 9560 Hadsund, da virksomheden ikke har været underlagt fødevarekontrol.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: