Spis din by

Fra indbydelsen til konferencen, der begynder torsdag og slutter lørdag i denne uge.

KONFERENCE – I København spirer byhaver, altanhaver, gadehaver, taghaver og endda havnehaver frem, og bybierne sværmer omkring os. Gulerødder, tomater og radiser klemmes ind i selv de mindste afkroge af byen, og i år er Nordens største tagfarm i fjerde sals spiret frem.

Det skaber helt nye fællesskaber på tværs af byens rum. En arrangørgruppe bestående af blandt andet Copehagen Sharing og Miljøpunkt Amager vil gerne bakke op om de mange initiativer og inviterer derfor til konference om den spiselige by.

- På konferencen Eat your City samler vi alle ildsjæle med interesse for den spiselige by. Oplægsholdere fra både den private og offentlige sektor, entusiaster, amatører og professionelle vil give deres bud på hvordan byen kan dyrkes, høstes og spises. Der vil være rig mulighed for at blive inspireret, udveksle erfaringer og opleve Københavns spirende grønne projekter, hedder det i indbydelsen til konferencen, der finder sted fra torsdag den 18. til lørdag den 20. september på Enghavevej 80-82 i København.

På konferencen kan du fordybe dig i et af tre temaer:

• Byhaver og Bylandbrug
• Skolehaver
• Byhaver som social sammenhængskraft

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: