Selleri-kvinden til Food Festival

TRINE KREBS – Måske er det på tide med et nyt kælenavn til Trine Krebs, der leder Planteriget på weekendens food festival i Aarhus.

Trine Krebs blev berømt ved at sige »porre« 21 gange i løbet af et tv-indslag på højst fire minutter. Foto: Ulla Skovsbøl

Engang blev hun kaldt Porre-kvinden eller bare Porren. Men efter at have mødt Trine Krebs,  lørdag på Food Festival i Aarhus med sit nyeste smykke om halsen, er det måske mere oplagt at kalde Trine for Selleri-kvinden.

Kender du i øvrigt årsagen til, at hun ofte bliver kaldt Porre-kvinden?

For et par år siden medvirkede hun i et weekend-program på TV2, hvor den tidligere leder af Radikale Venstre, Margrethe Vestager, skulle lave porretærte. Trine Krebs, der er formand for praktisk Økologi og chefideolog hos Frugtformidlingen, var indkaldt som porre-ekspert for at supplere Margrethe Vestagers kulinariske udfoldelser.

Porrens sexliv
Trine havde på forhånd sat sig for, at det ikke skulle lykkedes journalisterne at afspore hendes hyldest til porrens utallige og helt unikke egenskaber med fjollede spørgsmål.

- De ringede på forhånd for at researche og ville vide noget om porrens sexliv og alt muligt fjollet, fortæller Trine Krebs.

Det lykkedes dog ikke for journalisterne at afspore Trines fortælling, og indslaget vakte så stor opsigt, at det senere kom med i Anders Breinholts populære tv-program, Natholdet, som er kendt for at vise utrolige og pinlige klip fra andre tv-programmer.

Lars Brygmann gættede forkert
Aftenens gæst på Natholdet var skuespilleren Lars Bygmann. Han skulle gætte, hvor mange gange en porre-ekspert kunne nå at sige porre i løbet af et fire minutter langt interview.

Han gættede selvfølgelig forkert og gik derved glip af et krus prydet med Natholdets logo. Ifølge Breinholts research lykkedes det nemlig Trine Krebs at sige porre ikke mindre end 21 gange i løbet af det korte indslag.

Herefter var hendes skæbne beseglet, og et nyt kælenavn fundet.

Men som sagt: Måske er det på tide med et nyt kælenavn.  Selleri-kvinden kunne være et godt bud.

Indslaget i Natholdet:

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: