I dag kan du smage rabarber i alle afskygninger i Torvehallerne i København.
Den er sød, den er syrlig og så er den en fantastisk ingrediens i køkkenet. Og selvom vejret ikke helt følger sæsonen, står rabarberen heldigvis i fuldt flor.
Det vil stadeholderne i Torvehallerne i København gerne slå et slag for. I dag på Store Bededag, fredag 12. maj, kan du derfor opleve rabarberen skyde op på torvet i alverdens skikkelser.
Og vi tør godt love, at der er nok at vælge imellem, så du kan variere rabarberindtaget, fortæller de i en pressemeddelelse.
I dag kan du:
OrganicToday.dk Nyheder, baggrund og debat om klima, natur og miljø.
Mail: redaktion@organictoday.dk
Redaktion:
Gustav Bech (ansvarshavende) gustav@organictoday.dk
Annoncer:
Gustav Bech, ann@organictoday.dk - tlf. 86 92 19 45
Udgiver: alvita Uafhængig af politiske og økonomiske interesser.