Praktisk Økologi uddeler gratis havemagasin

Få tips og gode råd i Praktisk Økologis havemagasin med greatest hits. Foto: Dorota Beres

I HAVEN – Landsforeningen Praktisk Økologi har samlet de bedste artikler og deler Greatest Hits Havemagasin ud i 30.000 eksemplarer i løbet af påsken. Hent et  gratis magasin i dit lokale havecenter.

Det er ikke for sent at komme i gang med at anlægge en prægtig nyttehave. Heller ikke hvis du begynder helt fra græsplæne.

Hvis du tager fat nu, så kan du sagtens få høje udbytter og masser af dejlig hjemmedyrket mad til resten af året. I dit lokale havecenter kan du hente et gratis havemagasin, som beskriver, hvordan du anlægger en køkkenhave og dyrker grønsager og bær.

Mindst muligt arbejde og lave udgifter giver højest mulige udbytter
Det handler ikke kun om hårdt arbejde. Der er mange strategier til at få høje udbytter uden at du skal slæbe dig halvt ihjel. Du kan blandt andet dyrke intensivt i højbede hele sæsonen.

Det er for længst anerkendt at havens jord ikke får det bedre af at blive gravet og at du kommer meget længere med teknikker med mindre arbejde, som f.eks. no dig. Samtidig kan du ved at træne lidt, blive god til at samle dine egne frø. Lær hvordan i det gratis magasin.

Grøngødning er godt for jorden og dyrene
Når vi dropper at grave jorden og i stedet dækker med organisk materiale, blomster og grøngødningsdække, så gavner vi jorden, fordi vi holder på næringsstofferne. Samtidig med at planterne dækker og beskytter jorden, får du et rigt og summende insektliv.

I magasinet kan du læse om alle de forskellige grøngødninger, som beriger din jord og dit dyreliv.

Her kan du hente et gratis særnummer

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: