Gratis økologisk babypakke til nybagte mødre

ØKOLOGI – Naturebaby.dk forærer 500 økologiske babypakker bort. Det skal introducere nybagte og kommende mødre til økologi og andre naturlige produkter, du trygt kan give dit barn.

Mie Thorsøe stiftede Naturebaby.dk, fordi hun havde svært ved at finde økologiske og miljøvenlige produkter, da hun selv skulle have sit første barn.

Hormonforstyrrende stoffer, rester af sprøjtegift i mad og tøj. Det er lidt af en jungle at købe rene, sunde produkter til sit nyfødte barn, og ønsker man at fravælge kemi og tilvælge økologi, er det endnu sværere.

Men nu vil Naturebaby.dk med en gratis økologisk babypakke introducere vordende mødre til de mange økologiske og kemikaliefri muligheder inden for babytøj og -udstyr.

Babypakken er gratis og indeholder blandt andet strømper, cremer til mor og barn, babyskeer og bleer, og den kan tilpasses efter barnets køn.

Den Økologiske Babypakke er gratis og kan bestilles på Naturebaby.dk af gravide eller nybagte mødre fra den 21. august. Der er i første omgang lavet 500 babypakker, og Mie Thorsø, der driver Naturebaby.dk  forærer dem bort efter først til mølle-princippet.

Passion for økologi

- Da jeg selv var gravid, var det meget uoverskueligt at finde rundt på det økologiske marked. Derfor ville jeg lave en unik babypakke, der introducerer kommende mødre til nogle af de mange økologiske muligheder, der findes til børn, siger Mie Thorsø.

Hun stiftede sit firma for ti år siden med en idé om at gøre økologisk babyudstyr nemt tilgængeligt for alle, så det ikke kun er forbeholdt familier i de større byer og med en stor pengepung.

- Økologisk behøver ikke at være lig med dyrt, og ofte er de økologiske produkter i bedre kvalitet end gennemsnittet, fordi de er lavet af bedre materialer, siger Mie Thorsø.

Naturebaby.dk har et kæmpe udvalg af økologiske og miljøvenlige produkter til dig og din baby. Her kan du købe stofbleer fra Imse Vimse, cremer, sutter og sutteflasker uden hormonforstyrrende stoffer, sparkerdragter, sengetøj, legetøj, ammeindlæg og alt muligt andet.  Du kan vælge mellem flere hundrede produkter.

De første 500 økologiske babypakker er gratis. Du skal kun betale fragten.

Børn er mere sårbare
Salget af økologiske produkter stiger hvert eneste år, og markedet for babyprodukter er ingen undtagelse. Der kommer nemlig større og større fokus på hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer i tøj, plastik og hudprodukter, og det påvirker mange forældres indkøbsvaner.

Børn er mere sårbare over for hormonforstyrrende stoffer, så der er ekstra opmærksomhed på økologiske produkter til netop dem. Det er den efterspørgsel, Mie Thorsø nu reagerer på med Den Økologiske Babypakke.

Babypakken kommer online på naturebaby.dk kl. 10.00 21. august.  Mie Thorsø forventer, at der bliver rift om de 500 pakker. Du skal kun betale fragten, der koster 39 kroner.

Naturebaby.dk leverer fra dag til dag, og fragten er gratis, hvis man køber for over 500 kroner.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: