Go’ Energi fortsætter lidt endnu

ENERGI – Selvom Go’ Energi bliver nedlagt som en del af energiforliget, fortsætter organisationen sit arbejde, indtil en ny lov er vedtaget.

Go’ Energi skal hjælpe journalister, forbrugere, virksomheder og andre med uvildig information om energieffektive løsninger, der sparer energi og penge.

Med energiforliget besluttede et bredt politisk flertal at afvikle organisationen, men denlukker og slukker ikke fra den ene dag til den anden, understreger Go’ Energis sekretariatchef Henrik Teglgaard Lund.

- Go’ Energi eksisterer, indtil der er vedtaget en lov om at nedlægge det, så vi arbejder videre. Det betyder, at alle med behov for uvildig information om energieffektivisering fortsat kan henvende sig. F.eks. hjælper vi stadig journalister, der har brug for fakta, udregninger og gode råd til artikler. Vi fortsætter også indsatsen over for forbrugere, virksomhederne og andre, siger Henrik Teglgaard Lund.

Loven om at nedlægge Go’ Energi forventes vedtaget i juni. Den er lige nu i høring med høringsfrist allerede på mandag d. 16. april.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: