Dansk økologisk velfærdskylling i MENY

ØKOLOGI – Fra næste uge kan forbrugerne for første gang købe danske økologiske kyllinger fra Himmerland Kylling i MENY.

Supermarkedskæden lancerer i næste uge en dansk økologisk kylling produceret af Himmerland Kylling.

Forbrugerne kan for første gang købe en økologisk kylling, der ovenikøbet er dansk produceret, når Himmerland Kyllings nye sortiment kommer i kølediskene hos MENY.

- Vi har hele tiden kunnet tilbyde økologisk og fritgående kylling i MENY, men nu kommer der for første gang en dansk kylling, hvor kvaliteten er helt i top. Det glæder vi os selvfølgelig til, lyder det fra Martin Brinch Jöhncke, koncept- og udviklingsdirektør i MENY.

Supermarkedskæden kan dermed tilbyde danske kyllinger på flere niveauer, fra den traditionelle intensivt opdrættede kylling til fritgående og økologiske kyllinger.

MENY er en del af Dagrofa, som også omfatter KIWI, SPAR, Min Købmand og Let-Køb. Dagrofa omsætter for ca. 20 milliarder kroner årligt og beskæftiger omkring 16.500 medarbejdere.

Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse
De fritgående og de økologiske kyllinger fra Himmerland Kylling er begge anbefalet af Dyrenes Beskyttelse, fordi de er produceret under særlige forhold, der tager hensyn til kyllingernes adfærd og behov.

- De fritgående og økologiske kyllinger produceres, så de lever op til mærkekravene fra Dyrenes Beskyttelse. Dermed kan forbrugerne være sikre på, at de spiser kyllinger, der blandt andet har haft frihed til at bevæge sig frit og udvise normal adfærd, og som ikke har lidt overlast, understreger supermarkedskæden i en pressemeddelelse.

Desuden har Himmerland Kylling valgt at bygge et slagteri i umiddelbar nærhed til produktionen, så transporttiden for alle kyllinger bliver på højest 25 minutter.

Himmerland Kyllinger er glade kyllinger
- Det er vigtigt for MENY at kunne tilbyde en bred variation af kylling, så kunderne selv kan vælge, hvad de ønsker at spise. Det har vi fundet i Himmerland Kylling, hvor vi udover velsmag også får et produkt, hvor der tages hensyn til dyrevelfærd. Vi glæder os til at få det på hylderne, lyder det fra Martin Brinch Jöhncke, MENY.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: