Vi har brug for oplysning og handling

LARS MUHL SKRIVER – Lad os finde sammen i humane netværk og begynde at give vores mening til kende. Lad os forsøge at være oplyste borgere i stedet for bevidstløse forbrugere, lyder opfordringen fra Lars Muhl.

Af Lars Muhl, komponist og forfatter

Vi lever i en tid, hvor lysarbejde på alle planer er mere tiltrængt end nogensinde. Det følgende er ikke skrevet for at skabe frygt, men for at oplyse og opfordre til handling.

Vi må se i øjnene, at der er økonomiske interesser i verden, som de fleste steder gennem politisk lobbyarbejde har forført politikerne til at tro, at vækst udelukkende har med økonomi at gøre. Derved har disse økonomiske interesser sikret sig nærmest frihed og råderet til at gøre nøjagtig som det passer dem.

Det betyder, at man uden at have undersøgt konsekvenserne til bunds, indfører eller forsøger at indføre GMO (genmodificerede) fødevarer, som man ved har en skæbnesvanger virkning på miljøet.

Man implementerer elmålere, mobilmaster og sælger mobile netværksløsninger på trods af, at man udmærket ved, at når mennesker udsættes for sådan stråling igennem en årrække (normalt 5 til 10 år), forøges risikoen for kræft, diverse neurologiske sygdomme med mere end 80%. Det gælder Parkinsons, ALS, demens, AHDH, autisme, schlerose etc.

De almindeligt kendte giftige fyld og farvestoffer i mad og ting og sager har vi for længst accepteret at leve med, men forstår åbenbart ikke, at alle de lidelser, flere og flere rammes af, er den direkte konsekvens af vores tavshed og accept.

Det letteste er da også i første omgang at give op og at resignere. Men jeg ser det sådan, at vi ALLE er i samme båd – en båd, som desværre ser ud til at være en synkende skude. Og mens vi er en del, der forsøger at øse vand ud af båden, er andre konstant i færd med at bore nye huller i den. Det er derfor der er brug for ikke alene oplysning, men også handling.

Nogle af verdens fremmeste videnskabsmænd har længe råbt vagt i gevær og har forsøgt at råbe os og vore politikere op. Her i Danmark er man desværre ikke særlig lydhøre, men vender helst ryggen til advarslerne.

I Danmark har vi nogle af de højeste grænseværdier for stråling, mens man f.eks. i Rusland ikke tillader en brøkdel af den stråling, vi må trækkes med.

I Frankrig, Ungarn og Rusland siger man konsekvent NEJ til GMO-fødevarer, og det kan undre, at de danske politikere tilsyneladende slet ikke er orienterede til bunds i de sager, de skal tage stilling til.

Jeg har i hvert fald set nok. Jeg har ikke brug for flere undersøgelser.

De syn, jeg har haft, er rigelige. GMO-baserede fødevarer er IKKE løsningen på fødevaremanglen i verden. Tværtimod vil den på sigt kun forværre situationen.

I stedet skal vi i vesten nedsætte vort kødforbrug (og overforbrug i det hele taget), da det er gennem det industrielle landbrugs produktion af kød, at der overforbruges dyrebare ressourcer.

De økonomiske interesser: Det vil sige alle de store industrier og firmaer bør sættes under administration, når de tilsyneladende ikke kender til samfundsansvarlighed, men i stedet udviser en adfærd, som mest minder om børn, der bliver sluppet løs i en slikbutik.

For det er den grådighed, der styrer disse foretagende, samt vores resignation, der er den direkte årsag til den katastrofale kurs verden lige nu er på.

Husk på, hvordan jøderne under anden verdenskrig, frataget alle rettigheder og besiddelser, til det sidste nægtede at tro på, at der fandtes sådan noget som udryddelseslejre.

Husk på, at mange, der husker den tid, stadig er i live. Det er altså ikke så lang tid siden, og det skete et stenkast fra den danske grænse. Vi er simpelthen nødt til at vågne op nu!

Det er derfor, kære lysarbejder, at der er brug for din stemme, dit hjerte, dit mod og dit lys, hvis vi skal have vendt skuden, inden den synker.

Hvis du løbende vil vide mere om udviklingen indenfor grøn fremtid, så gør netavisen www.organictoday.dk til en side, du af og til besøger. Her får du sober viden og undgår alt det emotionelle og sensationelle, oppiskede gejl, du finder andre steder.

Lad os finde sammen i humane netværk og begynde at give vores mening til kende og forsøge at være oplyste borgere i stedet for bevidstløse forbrugere. Selv små skridt bringer os nærmere målet. Alt er interaktivt forbundet. Selv kvantefysikerne ser nu dette i øjnene.

Det vil sige, at alt, hvad vi gør mod andre, gør vi i virkeligheden mod os selv. Det kræver derfor tålmodighed at vente på, at også de økonomiske interesser forstår dette.

Der er ingen fremtid i den gamle tankegang, der bevidstløst gentager, at den kloge snyder den mindre kloge.

Der er INGEN fremtid i at berige sig på helhedens bekostning.

Lars Muhl er forfatter og komponist og skriver jævnligt for OrganicToday.dk

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: