Vestas i kampagne mod vind-modstandere

VINDMØLLER – Den danske vindmølle-gigant Vestas indleder en kampagne, der skal tage vinden ud af sejlene på vindmøllebranchens indædte modstandere. Kampagnen skal ifølge Vestas forsøge at aktivere det ‘store, tavse flertal af vindkraft-tilhængere’ for at skabe opbakning til vedvarende energi.

Vestas er træt af de velorganiserede modstandere af vindenergi. /Foto: Vestas

Kampagnen “Act on Facts” lanceres i Australien, der i følge Vestas er et arnested for anti-vind-bevægelsen.

Her vil Vestas, sammen med blandt andre elselskabet Infigen samt flere australske universiteter og interesseorganisationer, forsøge at give veldokumenterede svar på myter og rygter om vindenergi.

Velorganiseret mindretal
- Anti-vind bevægelsen repræsenterer et lille, men velorganiseret og indflydelsesrigt mindretal, der har haft held til at lancere nogle uhyrlige påstande om vindkraft, siger Vestas’ kommunikations- og marketingdirektør Morten Albæk i en pressemeddelelse.

- I Vestas mener vi, at vindindustrien har fundet sig i det så længe, at det begynder at true både den nødvendige omstilling til grøn energi og vores forretning. Derfor smider vi nu fløjlshandskerne for at give vores ofte skruppelløse modstandere kvalificeret modspil, siger Morten Albæk.

Vestas-kampagnen fortsætter i andre lande, også i Danmark.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: