Ulvemodstander ny spidskandidat for Venstre

LANDBRUG – Erik Poulsen har markeret sig som ulvemodstander og er nu valgt som spidskandidat for Venstre til Europa-Parlamentet.

Erik Poulsen har markeret sig som ulvemodstander og blev i sidste uge valgt som spidskandidat for Venstre til Europa-Parlamentet.

Journalist Erik Poulsen blev tirsdag valgt som spidskandidat for Venstre i Vestjyllands Storkreds til Europa-Parlaments-valget næste år. Det skriver Erik Poulsen i en pressemeddelelse, meddeler Maskinbladet.

Erik Poulsen er informationsmedarbejder ved Landsskuet i Herning, redaktør for LandTV og redaktør af facebook-siden »Her er ulven i Danmark«. Han oplyser, at han selv »er bosiddende i ulveland – på kanten af den vestjyske ulvezone«.

»Hverken redaktøren eller det netværk, som han samarbejder med, er placeret i ulvedebattens muddergrøfter, hvor man enten mener, at alle ulve bare skal udryddes hurtigst muligt, eller at vi bare skal lade som om, at ulven ikke er her, og blot nøjes med at glæde os over, at den er kommet til landet«, oplyser Erik Poulsen selv.

Udvælgelsen skete ved et opstillingsmøde i Aulum med 149 deltagere. Erik Poulsen blev valgt i første runde med 86 af de 149 afgivne stemmer efter kampvalg med Natascha Joof, og Poul Arne Jensen.

Journalisten selv er glad for valget, skriver Maskinbladet.

Brexit og landbrugsreform
- Jeg glæder mig til opgaven og ser frem til at tale EU-politik med vælgerne i de kommende 13 måneder. Med blandt andet Brexit og en landbrugsreform forude er der brug for, at Danmark står stærkere i EU, og at vi styrker kommunikationen mellem Bruxelles og danskerne. Det forventer jeg at kunne bidrage til, skriver Erik Poulsen i en pressemeddelelse.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: