Ulovlig slagter afsløret ved Hadsten

Et tip fra politiet ledte fredag Fødevarestyrelsens Rejsehold på sporet af en ulovlig slagter på en landejendom ved Hadsten.

Ved gården fandt rejseholdet to slagtede får placeret i plastiksække, som var hængt op i et træ. Under sækkene var et kar, som indeholdt blod og indvolde. På stedet lå også to fårehoveder, som ikke havde mærker efter en boltpistol. Rejseholdet vurderer derfor, at der kan være tale om aflivning, som ikke er i overensstemmelse med lovgivningen.

Rundt omkring på ejendommen lå flere fåreben og –skind.  Og skjult under nogle bigballer lå adskillige fåreskind og indvolde gravet ned, oplyser Fødevarestyrelsen.

Slagtet under uhygiejniske forhold

Fødevarestyrelsen råder forbrugere, der har købt lamme- eller fårekød på adressen Langskovvej 12, 8370 Hadsten til at kassere kødet, da dyrene er slagtet under uhygiejniske og uden den lovpligtige dyrlægekontrol.

Ejeren kan nu se frem til politianmeldelse for ukorrekt aflivning, slagtning under uhygiejniske forhold, uautoriseret slagtning med henblik på videresalg, samt for ukorrekt bortskaffelse af slagteaffald.

Ejeren har på stedet fået et påbud om straks at bortskaffe slagteaffaldet på korrekt vis.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER:

  • Søg efter relaterede artikler. Anvend søgefunktioen nederst i venstre hjørne og indtast dit søgeord.