Ulovlig fiskevirksomhed afsløret ved Ulfborg

Fødevarestyrelsens Rejsehold lukkede i dag en ulovlig fiskevirksomhed på Sønder Fjandvej 1, i Fjand ved Ulfborg. Det skete efter en anonym henvendelse om, at der skulle foregå ulovlige aktiviteter i den tidligere fiskevirksomhed.

Fødevarestyrelsens Rejsehold besøgte i dag adressen. Ved ankomst til stedet var det tydeligt, at der var tale om en ulovlig fiskevirksomhed. Opbevaret i et kølerum og i en større kummefryser i lokalerne fandt rejseholdet omkring 200 kg fladfisk, fiskefileter og andre udskæringer af fisk.

Særdeles uhygiejniske
- Lokalerne i den tidligere fiskebutik, fremstod særdeles uhygiejniske. Fliserne var faldet ned af væggene og maskiner og inventar var meget snavsede. Under aktionen fandt man ligeledes en sæk med rottegift på stedet, hvilket tyder på at fiskevirksomheden har haft problemer med skadedyr, oplyser Fødevarestyrelsen.

Fødevarestyrelsens Rejsehold påbød ejeren at destruere de omkring 200 kg fisk og overhældte disse med grøn farve. Politiet har i samarbejde med Beredskabsstyrelsen beslaglagt produktionsudstyret fra virksomheden.

Kassér produkterne
Fødevarestyrelsen råder forbrugere, der har købt fisk eller fiskeprodukter på adressen: Sønder Fjandvej 1, 6990 Ulfborg, eller fra adressen: Jagtvejen 2, Thorsminde, 6990 Ulfborg, til at kassere produkterne, da fiskene er behandlet under særdeles uhygiejniske forhold, hvorfor det ikke kan udelukkes, at fisken er forurenet med sundhedsskadelige bakterier.

Virksomhedens ejer er varslet bøder for manglende registrering af virksomheden, manglende egenkontrol og uhygiejnisk behandling a

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: