Torvehallerne åbner for de små producenter

TORVEHANDEL – Torvehallerne ved Nørreport Station i København lancerer onsdagsmarked for de små producenter.

Torvehallerne inviterer de små producenter med hver onsdag fra maj til september. Foto: Thomas Steen Sørensen

Fra maj til september ændrer Torvehallernes udendørsmarked sig markant om onsdagen. For udover de faste stadeholdere vil der hver onsdag være 12 nye stadeholdere på plads udenfor. Og i modsætning til de faste stadepladser, kan de 12 pladser lejes for en dag af gangen. Målet er at skabe et varieret og spændende onsdagsmarked for mindre producenter og sæsonbestemte varer.

- Onsdagsmarkedet er et marked, hvor små producenter af alt fra blommemarmelade til valnøddesnaps kan blive en del af Torvehallerne. Vi ønsker med onsdagsmarkedet at skabe fornemmelsen af stalddørssalg midt i København – et foranderligt marked med nye stader hver onsdag, fortæller Torvehalschef Jeppe Ulrich.

Der vil være 12 stadepladser dedikeret til onsdagsmarkedet, og de vil kunne lejes fra 7. maj – 24. september. Og i modsætning til alle andre stader i Torvehallerne kan onsdagsstaderne lejes en dag af gangen.

15.000 potentielle kunder for 400 kroner
På en almindelig onsdag er der 15.000 kunder i Torvehallerne. Det gør det formentlig til Danmarks bedste torveplads. Så der er tale om en virkelig attraktiv torveplads for kun 400 kroner om dagen, understreger Jeppe Ulrich.

Grunden til den lave pris er, at Torvehallerne med onsdagsmarkedet håber på, at skabe et endnu mere attraktivt og mangfoldigt marked til gavn for både nye og gamle stadeholdere såvel som kunder.

- Vi ser onsdagsmarkedet som en lykkepose til kunderne. Hver onsdag vil byde på nye stadeholdere og nye produkter som kunderne kan gå på opdagelse i, fortæller Jeppe Ulrich.

Torvehallerne vil ligesom med de faste stadeholdere vurdere hver enkelt onsdags-stadeholder for at sikre at produkterne, der sælges, er relevante og ikke overlapper allerede eksisterende stader.

  • Onsdagsmarkedet løber fra 7. maj – 24. september.
  • Pris: 400 kroner per dag.
  • Der er dedikeret 12 stadepladser til onsdagsmarkedet.
  • Interesserede kommende stadeholdere kan ansøge via www.torvehallernekbh.dk

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: