Thisted Bryghus er Årets Danske Bryggeri for tredje gang

SKÅL – Tilgængelighed og et bredt sortiment sikrer bryghuset fra Thy titlen, der uddeles af Danske Ølentusiaster. Amager Bryghus og Det Lille Bryggeri var med i opløbet.

Thisted Bryghus har et spændende udvalg af økologiske øl og lancerede som de første den økologiske Thy Pilsner 30. januar 1995.

Thisted Bryghus har vundet titlen som Årets Danske Bryghus for tredje år i træk. Det er den uafhængige forbrugerorganisation Danske Ølentusiasters 8.700 medlemmer fordelt på 50 lokalafdelinger, der via en afstemning har kåret Thisted Bryghus.

Thisted Bryghus lancerede ØKO Thy Pilsner, den første danske økologiske øl, der kom på markedet 30. januar 1995 og stadig lever i

bedste velgående. Siden har Thisted Bryghus sendt en række spændende specialøl på markedet.

- Der er ingen tvivl om, at vores produktudvikling er en stor del af årsagen til, at vi er så heldige at vinde prisen for tredje år i træk. Produktudviklingen er altafgørende, når man, som os, lever af at sælge special øl. Vi kan takke vores flagskib Limfjordsporteren for rigtigt meget, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen fra Thisted Bryghus.

Thisted Bryghus udfordrer normalen
Thisted Bryghus har de seneste otte år gennemgået en forvandling fra at være et lokalt, nordjysk bryggeri til at levere specialøl, der kan købes i hele landet.

Derudover arbejder bryggeriet innovativt med brygkunsten og brygger blandt andet øl uden humle og med lokale råvarer fra Nationalpark Thy.

- Thisted Bryghus udfordrer den almindelige opfattelse af, hvad en øl er. Der brygges øl uden humle og med lokale råvarer som gran, fyr og hyben fra Nationalpark Thy. Det er innovativ ølbrygning, siger Hans Peter Jepsen, landsformand hos Danske Ølentusiaster.

- Samtidig har bryggeriet formået at komme på hylderne i hele landet, og det betyder, at de fleste danskere har mulighed for at smage de nordjyske øl, forklarer han.

Thisted Bryghus løb med titlen foran Amager Bryghus og Det Lille Bryggeri fra Bringstrup ved Ringsted.

LÆS RELATEREDE ARTIKLER: